18-01-2017


A&D heeft geÔnvesteerd in een opdeelzaagmachine Holzma HPP300/43/43 profiline.


Door de aankoop van deze machine breiden wij ons machinepark aanzienlijk uit en creŽren we een tijdswinst van 50% op ons zaagwerk. Deze tijdswinst geeft ons de mogelijkheid om de wachttijd te verminderen en de prijsstijgingen die onze leveranciers van grondstoffen doorvoeren, wij deze niet hoeven door te rekenen aan onze klanten + kunnen wij zaagwerk verrichten aan zowel hobbyisten als aan professionelen die door tijdsgebrek hun zaagwerk uitbesteden. Dit gecombineerd met het optimalisatieprogramma en onze 4 kleurenpatroon kantenlijmmachine staan wij sterk in onze schoenen om kwalitatief plaatmateriaal af te leveren aan zeer concurrentiŽle prijzen.

Voor offertes kan u gebruik maken van het aanvraagformulier Zaag- en afplakservice

Verder kunnen wij het plaatmateriaal ook voorzien van rij- en scharnierboringen. Scharnieren en schuiven van "BlumĒ, sokkelpoten van camar en allerhande kastaccessoires.
20-11-2012
Nieuwe Aanwinst
 
A&D heeft een veegmachine aangeschaft om de werkvloer proper te houden zonder dat het stof opwaait en elders beland zoals met een traditionele borstel.
 
 
 
 06-02-2012
A&D investeert weer,
 
Na tal van investeringen in machines is het nu tijd om onze lichte stofafzuiging te vernieuwen door een krachtige onderdrukafzuigventilator van AL-KO power unit p 300
Door deze investering te doen gaan we in de toekomst minder stof produceren in het werkhuis, een betere afzuigcapaciteit bij de machines waardoor deze preciezer en properder gaan werken.
Tevens hebben we gekozen voor een unit waar we in de toekomst een brikettenpers kunnen op aansluiten zodat we ons afval milieuvriendelijker kunnen verwerken. en een 2e leven kunnen geven.
 
Foto                                                                            11-03-2011
Nieuw Bij ATAG, 8 jaar waarborg vanaf 1 maart 2011. 

Koopt u tegelijk 5 of meer elektrische inbouwtoestellen van ATAG voor dezelfde keuken , dan heeft u recht op de ATAG-waarborg van maar liefst 8 jaar*. Gedurende 8 jaar na aankoop neemt ATAG de kosten van material, onderdelen, arbeids- en verplaatsingskosten voor haar rekening. Vanaf het derde jaar betaalt u per bezoek van een ATAG monteur slechts een service forfait van Ä 55. Zo richt u met een gerust hart uw hele keuken met ATAG in.

 *enkel geldig voor toestellen aangekocht bij een erkend Belgisch ATAG-verdeler en gebruikt in BelgiŽ.
07-12-2009

A&D investeert in vernieuwing van het machinepark

Mede dankzij het internet en tal van andere informatiebronnen kan men als eindgebruiker reeds veel ideeŽn opdoen, en dit alvorens er is beslist met wie er zal samengewerkt worden.

Dit zorgt ervoor dat je als maatwerkbouwer de afwijking tussen idee en realisatie zo klein mogelijk moet houden.

Om op technisch vlak zo weinig mogelijk beperkingen te hebben blijven we investeren in onze reeds zeer moderne werkplaats.

Begin 2010 zal er een nieuwe cnc gestuurde kantenlijmmachine aangeschaft worden om in eigen beheer een zeer precieze afwerking met een minimale lijmvoeg te kunnen garanderen. Ook nabewerking wordt overbodig wat resulteert in minder arbeidsloon en onze klanten alleen maar ten goede komt.

 

 
02-12-2009
ARO LANCEERT HOOGGLANS-FOLIE

 

 

ARO stelt u met trots haar eerste hoogglans-folie voor.

 

Deze hoogglans-folie heeft dezelfde look als de hoogglans-lak, maar bezit tevens alle eigenschappen van de folies: een perfect overtrokken deur tot in de scherpste hoeken die bijzonder onderhoudsvriendelijk is.

 

En wat deze Arotherm deurtjes uniek maakt: de prijs van de hoogglans is dezelfde als deze voor alle andere folies uit ons assortiment.

 

Hoogglans-folie kan op alle modellen MDF-deurtjes aangebracht worden en is bovendien verkrijgbaar in drie lichte kleuren zodat ze in
 
elk interieur kunnen aangewend worden
 03-08-2009

Nieuw Onze Doe-Het-Zelf Formule


U bent een Handige Harry en wenst wat geld te besparen?

 

Een design keuken van topkwaliteit door uzelf geplaatst voor een democratische prijs en met professionele ondersteuning dit vindt u alleen bij ons.

 

Interesse in deze nieuwe formule, contacteer ons door op onderstaande link te klikken.

 

Contact02-08-2009
De nieuwe Quality Constructions

Quality Constructions is in een nieuw kleedje gestoken, daar kan u al getuige van zijn als u onze kersverse site bezoekt op het internet.

Onze resultaten mogen gezien worden, daarom ook de mooie tot verbeelding sprekende fotoís.

Als u ťťn keer met ons gewerkt hebt, zal u beslist nog vaker met ons willen werken!

Nog maar een begin!

Binnenkort kan u hier ook de realisaties zien (foto's) van Quality Constructions
.